Скопје ЈП „Водовод и канализација“ - Скопје

Дел од Сопиште без вода

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување со работните активности.

Дел од Сопиште без вода

Без вода денеска од 10:15 часот се корисниците од улицата „24/60“ во oпштина Сопиште.

Како што информира jавното претпријатие „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради двоење во шахта на улицата „24/60“ во Сопиште.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување со работните активности.

To top