Скопје струја

Дел од неколку населби во Скопје без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека без електрична енергија ќе останат:

Дел од неколку населби во Скопје без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека без електрична енергија ќе останат:

Во период од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од пат за Долно Лисиче, од Силбо до автоделови Цаки и Ливран ДОО (Општина Аеродром)

Во период од 08:00 до 14:00 часот, корисниците од нас.Драчево: дел од ул.Иван Хаџи Николов, ул.Мишевска, дел од ул.Китка. (Општина Аеродром)

Во период од 12:00 до 15:00 часот, корисниците од ул.Славејко Арсов (м.в Шербетница над шеста управа).(Општина Центар)

To top