Скопје Поради дефект

Без вода ќе остане дел од улицата „Ферид Бајрам“ бб

Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:45 часот до завршување со санација на дефектот. 

Без вода ќе остане дел од улицата „Ферид Бајрам“ бб

Поради дефект на ППХ од ф 80мм на ул. „Ферид Бајрам“ бб (во близина на ООУ „Панајот Гиновски“) – Скопје, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од истата улица.

Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:45 часот до завршување со санација на дефектот. (МИА)

To top