Водовод и канализација

Пронајдени се 5 резултати на тема „Водовод и канализација“
Вести

Партиски вработувања во полн ек – ЈП Водовод Скопје планира да потроши 1.200.000 денари за привремени вработувања

ЈП Водовод и канализација Скопје има објавено оглас на страната на Јавни набавки за ангажирање на Агенција за привремени вработувања. Имено,...