Скопје ЈП Водовод и канализација - Скопје

Без вода дел од Пржино

Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до санирање на дефектот, соопшти ЈП Водовод и канализација – Скопје.

Без вода дел од Пржино

Поради уличен дефект на водоводната мрежа, без вода од 09:00 часот се корисниците на улица „Благоја Гојан“ во скопската населба Пржино.

Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до санирање на дефектот, соопшти ЈП Водовод и канализација – Скопје.

To top