Скопје ЈП „Водовод и канализација“

Без вода дел од општина Гази Баба

Водоснабдувањето на двете локации ќе биде прекинато до завршување со санација на дефектите.

Без вода дел од општина Гази Баба

Без вода денеска од 10:15 часот се дел од корисниците од улицата „Лазар Поп Трајков“ без број.

Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради дефект во шахта на улицата „Лазар Поп Трајков“ без број.

Поради дефект на приклучна цевка на улица „Жегљане“ 31а, без вода денеска од 10:10 часот се дел од корисниците од оваа улица.

Водоснабдувањето на двете локации ќе биде прекинато до завршување со санација на дефектите.

To top