јп водовод и канализација

Пронајдени се 64 резултати на тема „јп водовод и канализација“
Скопје

Новиот директор на „Водовод“ контра Арсовска: Комисијата за пречистителната станица не се менува- нејасно е зошто Перински беше разрешен на кого градоначалничката му наложи промени во комисијата

Обвинители и припадници на Финансиската полиција од вчера се влезени во Јавното претпријатие „Водовод и канализација“, потврди за...
Вести

СУТКОЗ: Се врши притисок и тортура врз вработените во „Водовод и канализација“, Арсовска да ја преиспита одлуката на новиот в.д. директор

Синдикатот на работниците од угостителството, туризмот, комунално- станбеното стопанство, занаетчиството и заштитните друштва (СУТКОЗ)...
Скопје

Арсовска – Перински: Инвестираме над 12 милиони денари за подобро водоснабдување на високите зони во населбата Козле

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска и директорот на ЈП „Водовод и канализација“, Златко Перински, денеска извршија увид...
Скопје

ЈП Водовод и канализација со инвестиција од 13.909.711 милиони денари за реконструкција на атмосферска канализација во Карпош

Директорот на ЈП Водовод и канализација – Скопје, Златко Перински, заедно со Градоначалникот на Општина Карпош, Стефчо Јакимовски извршија...