Скопје прекинот е поради реконструкција на водоводна цевка

Без вода дел од Кисела Вода

Без вода денеска од 8:30 часот ќе бидат корисниците од улиците „Саса“, „Јабланица“, ул.„1438“ и ул.„1439“ во Општина Кисела Вода.

Без вода дел од Кисела Вода

Како што информира Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради реконструкција на водоводна цевка Ф110мм на улица „Саса“ бб во населбата Пинтија спроти „Бујо Градба“.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување со работните активности.

To top