Скопје технички зафати во електродистрибутивната мрежа

Без струја утре дел од корисниците во Карпош и Аеродром

Регионалниот центар за управување со кризи (РЦУК) на Град Скопје по добиено известување од ЕВН соопшти дека утре од 9 до 13 часот без електрична енергија ќе бидат корисниците од улиците „Влае“ и „Франце Прешерн“ во Општина Карпош.

Без струја утре дел од корисниците во Карпош и Аеродром

Од 9 до 15 часот струја ќе немаат и корисниците од улиците „Ангел Димовски“ и „23 Октомври“ во Општина Аеродром.

Прекините во снабдувањето со електрична енергија ќе бидат поради технички зафати во електродистрибутивната мрежа.

To top