Република ЈП „Комуна“ Крушево

Голем дел од Крушево ќе остане без вода

Без вода ќе останат улиците: „Нико Доага“, „Тодор Проески“, „Томе Никле“, „Ќиро Фетак“, дел од „Мише Ефтим“.

Голем дел од Крушево ќе остане без вода

Работиме на санација на дефект и поради тоа прекин на вода ќе имаат домаќинствата од неколку улици, информираат од ЈП „Комуна“ Крушево.

Без вода ќе останат улиците: „Нико Доага“, „Тодор Проески“, „Томе Никле“, „Ќиро Фетак“, дел од „Мише Ефтим“.

To top