Република

Блокиран патот од Битола кон село Маково поради јавен собир

Сообраќајот на регионалнот пат Битола кон селото Маково, односно на патот кон РЕК Битола е блокиран во двата правца, соопшти Авто мото сојузот на Македонија.

Блокиран патот од Битола кон село Маково поради јавен собир

Сообраќајот на регионалнот пат Битола кон селото Маково, односно на патот кон РЕК Битола е блокиран во двата правца, соопшти Авто мото сојузот на Македонија.

Блокадата е од 10 часот поради јавен собир.

To top