Регион подземје

Пукање во Бар, убиен припадник на Шкаљарскиот клан

Малку по девет часот во Бар се случила престрелка во која загина едно лице. „Вијести“ доби неофицијална потврда од Управата на полицијата дека е убиен член на организирана криминална група.

Пукање во Бар, убиен припадник на Шкаљарскиот клан

Малку по девет часот во Бар се случила престрелка во која загина едно лице. „Вијести“ доби неофицијална потврда од Управата на полицијата дека е убиен член на организирана криминална група.

„Мондо“ пишува дека е убиен 29-годишниот Е.М., припадник на Шкаљарскиот клан. Е.М. и претходно и бил познат на полицијата, а во последно време се шпекулира дека се свртел против Шкаљарскиот клан и дека давал информации на противничкиот клан.

Полицијата го блокираше градот и трага по еден или повеќе сторители. Локалните медиуми јавија дека напаѓачот избегал со мотор. На местото на настанот пристигнала полиција и брза помош. Во тек е полициска истрага по што треба да се знаат повеќе информации.

To top