Регион сезоната започна

ФОТО: Топлото време ги наполни грчките плажи

Некои со поставени чадори се штитат од сонцето, додека други уживаат во сончевите зраци и се сончаат.

ФОТО: Топлото време ги наполни грчките плажи

Топлото време овој април ги наполни плажите во Грција.

Туристичките места околу Солун и на Халкидики веќе се полнат со туристи, а според прогнозите на метеоролозите овој викенд температурата во солунскиот регион е 28 степени.

На социјалните мрежи се објавуваат фотографии од полните плажи, а се забележува и дека луѓето се капат во морето. Фотографијата е од Неа Каликратија.

Некои со поставени чадори се штитат од сонцето, додека други уживаат во сончевите зраци и се сончаат.

Facebook
To top