грција

Пронајдени се 619 резултати на тема „грција“
Вести

Грчкиот министер за одбрана: Во корист на грчкиот национален интерес ќе потпишеме договор за надзор на воздушниот простор на Скопје

Началниците на генералштабовите на Грција и Македонија ќе потпишат договор за надзор на воздушниот простор на Скопје, што во овој момент...