Македонија

Земјотрес ја стресе Македонија

Земјотрес ја стресе Македонија

Земјотрес со јачина од 2.1 степени во 7 часот и 57 минути се случил во Македонија.

Според ЕМСЦ земјотресот бил на 15 километри североисточно од Делогожда на длабочина од 5 км.

Најнови вести од Македонија

To top