Македонија Златна Бубамара

„За сите оние кои си заминаа од Македонија“: Игор Џамбазов со фантастична изведба и бура од емоции  (ВИДЕО)

Со него на сцената беа Маестро Дамир Имери и кавалџијата Александар Јовевски.

„За сите оние кои си заминаа од Македонија“: Игор Џамбазов со фантастична изведба и бура од емоции  (ВИДЕО)

Игор Џамбазов, како и секоја година, така и оваа, имаше најемотивна изведба на Златна Бубамара.

Тој говореше за сите македонски граѓани кои во потрага по подобар живот ја напуштија Македонија и заминаа во некоја далечна земја.

-„Т’га за југ“ им ја посветувам на сите оние кои си заминаа од Македонија. Со нивна надеж дека никогаш нема да се вратат, со наша надеж дека ќе доаѓаат што почесто, рече Џамбазов пред изведбата.

Со него на сцената беа Маестро Дамир Имери и кавалџијата Александар Јовевски.

Најнови вести од Македонија

To top