Македонија ИЕ2

ВИДЕО: Во Куманово презентирана предизборната програма на „Македонија повторно твоја“

На модерен начин, пред кумановчани, без промовирани дел од проектите на коалицијата „Македонија повторно твоја“.

ВИДЕО: Во Куманово презентирана предизборната програма на „Македонија повторно твоја“

Во општина Куманово денес беше презентирана предизборната програма на ВМРО-ДПМНЕ.

Средба со голем број на граѓани оствари Владо Мисајловски, потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ и носител на листа во ИЕ2.

На модерен начин, пред кумановчани, без промовирани дел од проектите на коалицијата „Македонија повторно твоја“.

-Како ВМРО-ДПМНЕ во програмата предвидуваме 1198 проекти кои ќе бидат за подобра иднина и подобар живот на сите граѓани, истакна Мисајловски.

Најнови вести од Македонија

To top