куманово

Пронајдени се 141 резултати на тема „куманово“
Вести

Димитриевски: Иако постојано бараме, Владата го игнорира нашито барање за карантин на Куманово, додека соработката со МВР ни е одлична

Градоначалникот на Куманово, Максим Димитриевски и понатаму инсистира со неговото барање за ставање на општината со која тој раководи,...