Македонија Се огласи на Фејсбук

Таравари влегува во трка за претседател, собра 10.000 потписи

Целата оваа кампања нека биде наменета за Вас“ – напиша тој на својот Фејсбук профил.

Таравари влегува во трка за претседател, собра 10.000 потписи

Арбен Таравари влегува во трката за избор на претседател на Република Македонија.

Тој информираше дека ги собрал потребните 10.000 потписи.

„Ви благодарам на секој од вас што во рекордно време ја потпишавте мојата кандидатура за претседател!
Целата оваа кампања нека биде наменета за Вас“ – напиша тој на својот Фејсбук профил.

Најнови вести од Македонија

To top