Македонија возете безбедно

СО ДРУГИ ЗБОРОВИ, ЛЕТАЛ: Возач на автобус дивееше на автопатот Тетово-Скопје! (ВИДЕО)

На автопатот Тетово – Скопје вечерва автобус од еден автобуски превозник дивјачки возеше и претекнуваше возила.

СО ДРУГИ ЗБОРОВИ, ЛЕТАЛ: Возач на автобус дивееше на автопатот Тетово-Скопје! (ВИДЕО)

Иако има ограничување на брзината на автопатот, иако има и посебно ограничување на брзината на самиот автобус, возачот ништо од тоа не почитува, претекнува возила со десеттици километри над дозволената брзина, објави 24инфо.мк.

To top