Македонија

СИЛЈАНОВСКА ВО ОВОЈ МОМЕНТ СО ПРЕДНОСТ ОД 100 ИЛЈАДИ ГЛАСА – еве колку има Пендаровски во овој момент!

СИЛЈАНОВСКА ВО ОВОЈ МОМЕНТ СО ПРЕДНОСТ ОД 100 ИЛЈАДИ ГЛАСА – еве колку има Пендаровски во овој момент!

Според резултатите од досега пребројаните гласа од избирачките места до овој момент огромна е предноста на кандидатката Гордана Силјановска Давкова, наспроти Стево Пендаровски.

Имено бројот на гласови од овој процент на избирачи е следен:

Гордана Силјановска Давкова: 169.195 гласа

Стево Пендаровски: 69.710 гласа

Бројот на неважечки ливчиња од овој процент е: 10.513 гласа.

Најнови вести од Македонија

To top