стево пендаровски

Пронајдени се 380 резултати на тема „стево пендаровски“
Вести

Пендаровски: Не се откажувам од Малески, ми требаат такви соработници, дали кажал или не нешто за 903 тоа е негов став

Реакции и контраверзии предизвика изнавајата на надворешниот советник на македонскиот претседатело, Стево Пендаровски, за една бугарска...
Вести

Пендаровски благо се оградува од советникот Малески, но и покрај бугаризацијата на Делчев и Мисирков, и натаму ќе ги користи неговите услуги!

    Преку соопштение од неговиот кабинет, претседателот Стево Пендаровски се оградува од Малески, но истовремено истакнува и дека...
Вести

Експертите согласни: Власта преку Собранието сака да ги потврди неуставната одлука на Пендаровски и противзаконските владини одлуки

Група пратеници бараат свикување на Парламентот за наводно да ја потврди одлуката на претседателот Стево Пендаровски за продолжување...