Македонија МВР со апел

Посебен режим на сообраќај утре во Скопје

Министерството за внатрешни работи ги известува граѓаните на Скопје дека на 24.11.2023 (петок) во периодот од 11.00 до 14.30 часот Единицата за безбедност на патниот сообраќај при СВР Скопје ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот по сообраќајниците на централното подрачје на град Скопје поради одржување на два најавени протести.

Посебен режим на сообраќај утре во Скопје

Министерството за внатрешни работи ги известува граѓаните на Скопје дека на 24.11.2023 (петок) во периодот од 11.00 до 14.30 часот Единицата за безбедност на патниот сообраќај при СВР Скопје ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот по сообраќајниците на централното подрачје на град Скопје поради одржување на два најавени протести.

За таа цел МВР апелира до граѓаните да ги почитуваат наредбите што ги издаваат полициските службеници по сообраќајниците каде што ќе се одвиваат протестите.

Најнови вести од Македонија

To top