апел

Пронајдени се 31 резултати на тема „апел“
Вести

Апел од Министерството за здравство: Ако сте биле во ризичните региони на Италија, останете во самоизолација 14 дена

Министерството за здравство повторно испрати апел со граѓаните. Само заеднички можеме да се заштитиме и да го заштитиме јавното здравје....
Скопје

Забрана за запирање на возила за доставување стока во централното градско подрачје од 7:30 до 18 часот, Градот со апел да се почитува

Градот Скопје апелира до стопанските субјекти да ја почитуваат забраната за запирање на возилата за доставување стока во централното...