Македонија УМС на ВМРО-ДПМНЕ

Попов ги повика младите луѓе на силен активизам и учество на изборите

„Сите млади луѓе кои не се активно вклучени во политиката и кои не ја следат политиката, за жал, се будат во држава окупирана од некои други“.

Попов ги повика младите луѓе на силен активизам и учество на изборите

Трибина „Младински активизам за силна Македонија“ се организираше од страна на УМС ВМРО-ДПМНЕ Штип.

Лидерот на УМС на ВМРО-ДПМНЕ, Сергеј Попов се обрати пред присутните, а потоа информираше за настанот.

-Сите млади луѓе кои не се активно вклучени во политиката и кои не ја следат политиката, за жал, се будат во држава окупирана од некои други, затоа повикувам на силен активизам и учество на младите луѓе на претстојните претседателски и парламентарни избори, истакна тој.

Најнови вести од Македонија

To top