сергеј попов

Пронајдени се 9 резултати на тема „сергеј попов“
Вести

Попов: Шилегов граѓаните го прогласија за градоначалник кој досега најмалку сработел, а како тргнало ќе го прогласат и за градоначалник кој најмногу украл

Петре Шилегов граѓаните го прогласија за градоначалник кој досега најмалку сработел, а како тргнало ќе го прогласат и за градоначалник...
Вести

Симболичен марш на УМС на ВМРО-ДПМНЕ под мотото „Го сакам Скопје“ по повод денот на ослободувањето на Скопје (ФОТО+ВИДЕО)

74 години слободно Скопје, 74 години со љубов секоја генерација се вградува во градот и неговиот развој. Денеска Градскиот комитет на...