Македонија да не чекате ред

Подготвен е новиот пункт на МВР за вадење лични документи

Министерството за внатрешни работи наскоро ќе го отвори новиот пункт на кој ќе се вадат документи без закажување. Тој е во финална фаза на подготовки.

Подготвен е новиот пункт на МВР за вадење лични документи

Министерството за внатрешни работи наскоро ќе го отвори новиот пункт на кој ќе се вадат документи без закажување. Тој е во финална фаза на подготовки.

МВР

Информациите се дека деновиве се врши тестирање на системот и веќе од следната недела тој ќе биде пуштен во употреба.

МВР

Просторот ќе биде со 12 пунктови каде граѓаните ќе можат да се фотографираат за новите лични документи.

МВР

Најнови вести од Македонија

To top