Македонија Злоупотреба?!

Пендаровски со службени возила и обезбедување во партиски штаб на СДСМ (ВИДЕО)

Служеното возило кое му е доделено да ги врши обврските на функцијата претседател, тој ги злоупотребува за партиски средби и настани.

Пендаровски со службени возила и обезбедување во партиски штаб на СДСМ (ВИДЕО)

Актуелниот претседател и кандидат на претстојните избори, Стево Пендаровски, ги користи службените ресурси за партиски цели.

Служеното возило кое му е доделено да ги врши обврските на функцијата претседател, тој ги злоупотребува за партиски средби и настани.

Имено, денес Пендаровски е забележан како со службени претседателски возила и со обезбедување оди во партиски штаб на СДСМ.

To top