Македонија на Сиљановска-Давкова

„Национална безбедност“ втора трибина од циклусот „Македонија повторно горда“

„Национална безбедност“ втора трибина од циклусот „Македонија повторно горда“

Утре се почеток во 12:00 часот ќе се одржи втората трибина од циклусот за претставување на клучните точки од програмата „Македонија повторно горда“ на тема „Национална безбедност“ на кандидатката за Претседателка на Македонија професор д-р Гордана Сиљановска-Давкова.

Најнови вести од Македонија

To top