Македонија УМС

Мисајловски: Заедно со младите ќе направиме промени и започнуваме со реализација на ветените проекти од програмата Платформа #1198!

„Заедно со младите ќе направиме промени и започнуваме со реализација на ветените проекти од програмата Платформа #1198! Македонија повторно твоја“!- потенцира Мисајловски.

Мисајловски: Заедно со младите ќе направиме промени и започнуваме со реализација на ветените проекти од програмата Платформа #1198!

-Победничка енергија и преубаво дружење со младите од Изборна единица 2! Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ е најсилната и наголемата младинска организација, секогаш била и ќе остане авангарда на младинскиот активизам!, -објави Владо Мисајловски, потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ и носител на изборна единица 2, на социјалните мрежи.

Тој потенцира, затоа приоритет на идната влада на ВМРО-ДПМНЕ ќе бидат младите, со многу проекти кои ги предвидуваме во изборната програма!

„За младите се обврзуваме за:
-УЧЕБНИК ЗА СЕКОЈ УЧЕНИК;
-50 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА СТИПЕНДИИ ЗА СТУДЕНТИ И СРЕДНОШКОЛЦИ;
-СТИПЕНДИРАНО ВИСОКО ОБРАЗОВАНИЕ;
-50 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА СТИПЕНДИИ ЗА СТУДЕНТИ И СРЕДНОШКОЛЦИ!“ – нотираше во објавата Мисјловски.

„Заедно со младите ќе направиме промени и започнуваме со реализација на ветените проекти од програмата Платформа #1198! Македонија повторно твоја“!- потенцира Мисајловски.

Најнови вести од Македонија

To top