умс

Пронајдени се 25 резултати на тема „умс“
Вести

ВМРО-ДПМНЕ избира нов претседател на УМС – Јаулески ги повика сите заинтересирани да се пријават на објавениот конкурс!

Секој почеток има и свој крај, а мојот како предводник на најсилната и најдобро организираната младина во Република Македонија е овде...
Вести

ФОТО: УМС на ВМРО-ДПМНЕ по повод 117 години од загинувањето на Гоце Делчев го исчисти од графити неговиот споменик во градскиот парк во Скопје

Унијата на млади сили по повод 117 години од загинувањето на Гоце Делчев го исчисти неговиот споменик во градскиот парк во Скопје. Со...
Вести

Јаулески: Заради големиот замав на коронавирусот, УМС своите капацитети ќе ги вложи во масовно информирање на младите и општото население

Заради се поголемиот замав на вирусот #COVID19, наместо кампања за парламентарни избори, Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ преку Републичката...
Вести

УМС со обука за лидерски вештини на која предавање одржаа Мисајловски со претседателите на ОК Костовски и Стојаноски

Во организација на УМС на ВМРО-ДПМНЕ, потпрестедателот на партијата Владо Мисајловски, со претседателите на ОК Бутел и Ѓорче Петров,...
Вести

Потпретседателот на УМС на ВМРО-ДПМНЕ Ѓорѓиев на работен состанок на подмладокот на Европската народна партија

Потпретседателот на Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ, Филип Ѓорѓиев присуствуваше на работен состанок на советот на „YEPP“. Инаку,...