Македонија интервју за „Република“

Mисајловски: На овие избори ВМРО-ДПМНЕ ќе извојува убедлива победа

Во првиот круг ќе има убедлива победа а потоа ќе имаме двојна победа и на осми мај кога целиот македонски народ ќе слави за реформи, за подобар стандард, за подобар живот, нешто што сите го очекуваат-најавува Мисајловски.

Mисајловски: На овие избори ВМРО-ДПМНЕ ќе извојува убедлива победа

На овие избори ВМРО-ДПМНЕ ќе извојува убедлива победа, најавува носителот во втората изборна единица Владо Мисајловски.

Тој во интервјуто за „Република“ кое ќе биде објавено во четврток вели дека граѓаните ќе гласаат за проекти и за подобар живот за сите.

Во првиот круг ќе има убедлива победа а потоа ќе имаме двојна победа и на осми мај кога целиот македонски народ ќе слави за реформи, за подобар стандард, за подобар живот, нешто што сите го очекуваат-најавува Мисајловски.

@republika.onlineВладо Мисајловски

♬ original sound – Republika online

To top