Македонија средба

Мицкоски- Рама: Регионот може да се развива само доколку забрзано се работи за иднината и просперитетот на сите граѓани

Мицкоски- Рама: Регионот може да се развива само доколку забрзано се работи за иднината и просперитетот на сите граѓани

Премиерот Христијан Мицкоски оствари средба со премиерот на Албанија, Еди Рама.

-Остварив средба со премиерот на Албанија, Еди Рама. Регионот може да се развива само доколку забрзано се работи за иднината и просперитетот на сите граѓани. Да се фокусираме околу точките кои не обединуваат и се основа за развој и градење на добри односи. Време е да се отпочне ново време на рамноправен дијалог и искрени пријателства.

To top