Македонија

Мицкоски на средба со австрискиот министер за надворешни работи Шаленберг

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, преку статус на Фејсбук информира дека денеска бил на средба со министерот за надворешни работи на Австрија.

Мицкоски на средба со австрискиот министер за надворешни работи Шаленберг

„На средба со австрискиот министер за надворешни работи Шаленберг. За отворена и мудра дипломатија на аргументи и визија. Политика што дава резултати, и обезбедува иднина. #времеЕзаПромени“, напиша тој на Фејсбук.

To top