Македонија Реакција

Ковачки: Бесрамниот Пендаровски да ѝ се извини на Силјановска Давкова затоа што нарачува говор поврзан со нејзиниот пол и со нејзината возраст

„Бесрамниот Пендаровски Стево е должен да и се извини на професорката Гордана Силјановска Давкова затоа што нарачува говор поврзан со нејзиниот пол и со нејзината возраст„ – вели Ковачки.

Ковачки: Бесрамниот Пендаровски да ѝ се извини на Силјановска Давкова затоа што нарачува говор поврзан со нејзиниот пол и со нејзината возраст

Пендаровски Стево нарачува говор на омраза и говор на мизогинија, вели Драган Ковачки, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ и носител на Изборна единица 3.

„Бесрамниот Пендаровски Стево е должен да и се извини на професорката Гордана Силјановска Давкова затоа што нарачува говор поврзан со нејзиниот пол и со нејзината возраст.

Бесрамниот Стево Пендаровски мора да се извини веднаш“ – истакнува Пендаровски.

Најнови вести од Македонија

To top