Македонија

Готови лични документи ќе се подигнуваат и утре во МРТВ

Готови лични документи ќе се подигнуваат и утре во МРТВ

Шалтерите за издавање готови документи во МРТВ ќе работат и во сабота.

-Министерството за внатрешни работи ги известува граѓаните дека во сабота (30.12.2023) ќе работат шалтерите за издавање на готови документи во објектот во МРТВ, информира МВР.

Шалтерите ќе работат од 08 до 16 часот.

Најнови вести од Македонија

To top