Македонија невреме

ФОТО: Рекламно пано падна врз две возила во Автокоманда

Дел од оградата заедно со рекламно пано од железничкиот мост во Автокоманда паднале врз две возила во движење.

ФОТО: Рекламно пано падна врз две возила во Автокоманда

Дел од оградата заедно со рекламно пано од железничкиот мост во Автокоманда паднале врз две возила во движење.

Немаме имформации за повредени лица..

To top