Македонија избори 2024

Фото галерија од денешниот голем народен митинг на ВМРО-ДПМНЕ одржан во општина Прилеп

ВМРО-ДПМНЕ вечерва во Прилеп го одржува завршниот митинг од изборната кампања.

Фото галерија од денешниот голем народен митинг на ВМРО-ДПМНЕ одржан во општина Прилеп

ВМРО-ДПМНЕ вечерва во Прилеп го одржува завршниот митинг од изборната кампања.

ВМРО-ДПМНЕ

На митингот на партијата присуствуваа голем број на граѓани.

Инаку, на 8-ми мај во Македонија ќе се оджат двојни избори, парламентарни и втор круг од претседателски избори.

ВМРО-ДПМНЕ

Во продолжение фотографии од митингот на ВМРО-ДПМНЕ од Прилеп:

ФОТО: ВМРО-ДПМНЕ

Најнови вести од Македонија

To top