Македонија

АМСМ: Поради протест, во прекин сообраќајот на патот Битола – Новаци

АМСМ: Поради протест, во прекин сообраќајот на патот Битола – Новаци

Сообраќајот на регоналниот пат Битола – Новаци е во прекин поради протест, информираат попладнево од АМСМ.

Прекинот во сообраќајот е во двата правца.

Најнови вести од Македонија

To top