Хроника Загрозување на сигурноста

Вработен во МВР и членови на неговото семејство добивале закани

Пријавениот, преку социјална мрежа испраќал заканувачки пораки на вработен во МВР и на неговото семејство.

Вработен во МВР и членови на неговото семејство добивале закани

Надворешна канцеларија за криминалистички работи Пробиштип поднесе кривична пријава против А.М.(22) од Пробиштип поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „загрозување на сигурноста“.

Пријавениот, преку социјална мрежа испраќал заканувачки пораки на вработен во МВР и на неговото семејство.

To top