Хроника СВР Скопје

Малолетник нападнат во трговски центар

Пријавените, на 11.02.2024 во трговски центар во Скопје, поради претходно недоразбирање, физички нападнале друг малолетник и му нанеле повреди.

Малолетник нападнат во трговски центар

СВР Скопје поднесе кривична пријава против двајца малолетници од Скопје и еден малолетник од Тетово поради постоње основи на сомнение за сторено кривично дело „насилство“.

Пријавените, на 11.02.2024 во трговски центар во Скопје, поради претходно недоразбирање, физички нападнале друг малолетник и му нанеле повреди.

To top