Хроника Гази Баба

Мајка во полиција: Едно лице ја допирало мојата малолетна ќерка

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Мајка во полиција: Едно лице ја допирало мојата малолетна ќерка

На 09.03.2024 во 20:10 часот во СВР Скопје, 46-годишна жена од Скопје пријавила дека на автобуската постојка на подрачјето на Гази Баба во Скопје, едно лице ја допирало нејзината малолетна ќерка.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

To top