Хроника Охрид

Две лица нападнати од куче домашен миленик

Кучето не било скитник, туку домашен миленик, сопственост на В.П. од Охрид.

Две лица нападнати од куче домашен миленик

На 14.06.2024 во 20.10 часот во СВР Охрид е пријавено дека на улицата „Серафим Китаноски“ во Охрид, Ј.И.(54) и С.С.(73) од Охрид биле нападнати од куче.

Кучето не било скитник, туку домашен миленик, сопственост на В.П. од Охрид.

To top