Хроника нападнат

Државјанин на Косово нападнат пред локал во Тетово

Осумнаесетгодишниот В.Г. од Република Косово ноќеска (29 декември) во 1 часот и 45 минути во СВР Тетово пријавил дека околу 22 часот на паркинг пред угостителски објект во Тетово физички бил нападнат од 37-годишниот тетовец Ф.М. со кого се познавал од порано.

Државјанин на Косово нападнат пред локал во Тетово

Осумнаесетгодишниот В.Г. од Република Косово ноќеска (29 декември) во 1 часот и 45 минути во СВР Тетово пријавил дека околу 22 часот на паркинг пред угостителски објект во Тетово физички бил нападнат од 37-годишниот тетовец Ф.М. со кого се познавал од порано.

Се преземаат мерки за расчистување и документирање на случајот.

To top