западен балкан

Пронајдени се 94 резултати на тема „западен балкан“
Вести

Швајцарскиот весник „Ноје Цирхер Цајтунг“: Влезот во ЕУ е врзан со услови со кои се бараат важни реформи за балканските земји

На Европската унија и се потребни нови опции за земјите од Западниот Балкан, анализира швајцарскиот весник Ноје Цирхер Цајтунг. Политичката...