влада

Пронајдени се 1314 резултати на тема „влада“
Вести

Димитриеска Кочоска: Во војна помеѓу приватен сектор и Влада страдаат граѓаните, а власта не презема ништо за да ги заштити од ценовни шокови

Имаме период каде државата треба да троши на капитална инвестиција, а да ги намали останатите трошоци. Ние во капитални инвестиcии во...