улица

Пронајдени се 49 резултати на тема „улица“
Општини

Во велешката населба Превалец се бетонира дел од улица, наскоро и проект за санација на колекторот за отпадни води

Во велешката населба Превалец веќе десетина дена се изведуваат градежни работи за бетонирање на дел од улицата „Јован Басаров“ во...