уким

Пронајдени се 59 резултати на тема „уким“
Вести

Јанкуловски: Со отворањето на вакциналниот пункт на УКИМ ќе се забрза процесот на вакцинација на студентите и вработените

Да се олесни и забрза процесот на вакцинација на студентите и вработените на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, е целта...
Вести

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ да не наоѓа изговори и да ја поддржи Резолуцијата во Собрание, неприфаќањето на истата е одење против ставовите на МАНУ и УКИМ

СДСМ да не наоѓа изговори и да ја поддржи Резолуцијата во Собрание, таа е став на народот, неприфаќањето на истата е одење против ставовите...