спорт

Пронајдени се 22 резултати на тема „спорт“
Вести

Мисајловски се сретна со еден од најдобрите пливачи во Република Македонија: ВМРО-ДПМНЕ во својата изборна програма има голем број на проекти во однос на спортот

На мое огромно задоволство денеска се сретнав со еден од најдобрите пливачи во Република Македонија, младиот Андреј Стојановски. Заедно...