поплави

Пронајдени се 87 резултати на тема „поплави“
Регион

Вонредна ситуација во БИХ: Пет реки излеани од коритото, за само два часа нивото на водата порасна за 126 сантиметри

Поплави ширум Босна и Херцеговина синоќа ја оставија државата будна. Полицијата во општината Добри Југ нареди евакуација вио населбата...